Dolmans ontwikkelt in samenwerking met AT Cleaning de Combirein 2.0

0

 

Dolmans Calamiteiten Diensten en AT Cleaning Systems, een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele reinigingsmachines voor bedrijven,  hebben de Combirein 2.0 ontwikkeld. De nieuwe machine is een doorontwikkeling van de Combirein en combineert de functies van hogedrukreinigen en droogzuigen in één apparaat. “Door de veelzijdige werkzaamheden binnen Dolmans, is de vraag gerezen een handigere en veilige manier van werken te ontwikkelen, waarmee voornamelijk ook de persoonlijk hygiëne gewaarborgd blijft van de medewerkers”, aldus Dolmans Calamiteiten Diensten, dat de komende tijd twintig exemplaren van de Combirein 2.0  actief gat inzetten

De Combirein 2.0 combineert de functies van hogedrukreinigen en droogzuigen in één apparaat. Met de speciale vloertool (een combinatie van een roterende spuitarm en waterafzuiger), reinigt men met hogedruk de vloer. In dezelfde handeling wordt tevens het vuile water opgezogen, zodat er een brandschone en droge vloer achterblijft.

Een aantal verbeteringen die zijn doorgevoerd zijn:

  • De machine werkt op 220 netspanning, dit is een groot voordeel want hij is hierdoor vrijwel overal inzetbaar waar een stopcontact in de buurt is.
  • De watertank pompt zich leeg, dus geen handmatige handeling of contact met het afvalproduct.
  • Hij heeft een inklapbare duwbeugel, dus is compact te vervoeren.
  • Is compacter, kleiner in formaat en lichter in gewicht.
  • Eenvoudig tools aan de machine te koppelen.
  • Uitgerust in een RVS frame.

 Laat een reactie achter