Dolmans Milieu Techniek opent nieuwe vestiging in Badhoevedorp

 Dolmans breidt uit met een nieuwe locatie naar het westen van het land om voortaan ook daar woningcorporaties en aannemers te kunnen bedienen in hun vraag naar sanering van asbest en chroom-6 tijdens het bouwproces.

Rob Meershoek (Directeur Dolmans Milieu Techniek) over de uitbreiding: “Momenteel is er veel discussie in de markt over het veilig verwijderen van asbest. De regels rondom asbestsanering worden continu aangepast. Hier spelen wij flexibel op in, want dit biedt kansen om risicogerichter te werken en meer innovaties door te voeren. Regelmatig leidt de enorme impact van een asbestsanering tot grote frustratie bij bewoners en opdrachtgevers. Desalniettemin zijn er grote gezondheidsrisico’s verbonden aan het verwijderen van asbest.  Een voorbeeld van een innovatieve oplossing hiervoor is MiniContainment. Dit is een innovatie met minimale impact voor de bewoners: zij kunnen gewoon thuisblijven tijdens de sanering. Wij zijn een van de weinige bedrijven die dit mogen inzetten.”

Hij vervolgt: “Wij zijn al jaren een autoriteit op het gebied van saneren van asbest en Chroom-6. Wij opereerden reeds vanuit onze hoofdvestiging in Zaltbommel. Wij willen onze kennis en kunde nu ook in gaan zetten in het westen van het land, denk hierbij aan de driehoek Utrecht, Alkmaar en Den Haag. Zo kunnen we onze klanten lokaal nog beter bedienen. Met Raynor van Schaik als projectleider heb ik daar alle vertrouwen in.”

De Dolmans Groep bestaat uit: Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management, Dolmans Milieu Techniek en Dolmans Preventie & Hygiëne Diensten. De Dolmans Groep biedt een landelijke dekking met 22 vestigingen waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in IJsselstein en waar nodig werkt ze samen met haar zusterbedrijven Trition, Cauberg Huygen en QBuild.

Foto: Dolmans