DEKRA Regres gaat verder als ASA Legal Assist 

 

DEKRA Regres zal vanaf  3 april a.s. verder gaan onder de naam ASA Legal Assist.  Deze naamswijziging is ingegeven vanuit een bredere positionering van de dienstverlening. Naast het voeren van regres voor verzekeraars worden nu ook andere vormen van juridische dienstverlening en rechtshulp aangeboden. Hierbij kan worden gedacht aan rechtsbijstand, loonregres en juridisch advies op het gebied verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht.

ASA Legal Assist is tien jaar  geleden opgericht als rechtsbijstandstak van DEKRA en treedt veelal op voor Nederlandse en buitenlandse (rechtsbijstands)verzekeraars en wagenparkbeheerders, waarbij het slachtoffer wordt bijgestaan in het verhaal van letselschade en materiële schade. Sinds eind vorig jaar is ASA Legal Assist gevestigd in Capelle aan den IJssel. Mede hierdoor én vanwege het feit dat de werkzaamheden van ASA Legal Assist en DEKRA Regres op veel vlakken overeenkomen, is besloten om beide labels samen te voegen.

“De samenvoeging met ASA Legal Assist past binnen de ambities van DEKRA Regres om het dienstenpallet uit te breiden naar andere vormen van juridische dienstverlening en rechtshulp dan alleen regres voor verzekeraars”, aldus Peter Kok, manager ASA Legal Assist. “Wij bieden laagdrempelige en kostenefficiënte rechtshulp voor particulieren, bedrijven en verzekeraars. Uitgangspunt hierbij is een multidisciplinaire aanpak, waarbij de juridische en technische kennis worden gebundeld.”  De samenvoeging is gepaard gegaan met een nieuwe website: www.asa-legalassist.com.