DEKRA Loss Adjusters & Surveyors opent kantoor in Londen

DEKRA heeft in maart een vestiging geopend in Londen die zal opereren onder de naam DEKRA Loss Adjusters & Surveyors. Met de zeer ervaren Alistair Jacob als managing director zal het kantoor zich met name richten op de ‘high end’ Londense en internationale (her)verzekeringsmarkt. Inmiddels zijn er al zes medewerkers werkzaam, die door de Corona-restricties hun eerste werkzaamheden vanuit huis hebben moeten uitvoeren. Het kantoor, dat naar alle waarschijnlijkheid begin augustus betrokken zal worden, is gevestigd aan 100 Bishopsgate, midden in het hart van de City van Londen.

In de brochure van de nieuwe DEKRA-entiteit valt te lezen: “We deliver an independent, globally uniform service with highly trained professionals in all areas such as property, casualty and marine. We provide a diverse service portfolio from claims handling to more complex multi disciplined loss adjusting.”

Volgens Ronald Pols, managing director van DEKRA Claims and Expertise in Nederland, die actief is betrokken bij de opzet van de Londense vestiging, is het de ambitie om snel verder te groeien en over de gehele wereld soortgelijke hubs op te zetten, waarvan Miami de volgende zal zijn. “Met DEKRA Loss Adjusters & Surveyors zetten we de reeds bestaande, wereldwijde claims- en expertise activiteiten verder kracht bij.”

DEKRA is actief in 60 landen verdeeld over vijf continenten en telt inmiddels wereldwijd 44.000 medewerkers, waarmee een omzet van circa 3,5 miljard euro wordt gerealiseerd.