De Sedgwick Zorgschade-expert zorgt niet alleen buiten de kantoren voor mensen

Sinds maart 2019 is Sedgwick gestart met het opzetten van de afdeling Zorgschade, die belanghebbenden begeleid naar een zo groot mogelijk zelfstandigheid. Daarnaast ondersteunt de afdeling verzekeraars ook om de schade in kaart te brengen. Na zeven maanden vooral extern mensen te hebben geholpen zijn nu de werknemers aan de beurt. Bij een gezonde werksfeer hoort ook een goede zithouding.

Door een rondgang bij alle kantoren is er gekeken naar de werkplekken van de werknemers.In kantoor Rotterdam heeft er een ‘stoelendans’ plaats gevonden, zodat iedereen een geschikte bureaustoel heeft. De klachten en wensen liggen ver uit elkaar.

Zo heeft de zorgschade-expert gekeken naar een zithouding in de auto. Ook is hij onder het bureau gekropen om deze op de juiste hoogte af te stellen. Tijdens het rondje kwamen zij vooral te hoog afgestelde bureaus tegen en/of te lage beeldschermen. Na het kantoor in Eindhoven, Rotterdam en Hoogeveen sluit de tour af in Amstelveen. Hierna blijft de zorgschade-expert beschikbaar voor de nodige ondersteuning en advies over het creëren van een fijne werkplek