De nieuwe functie voor Marc Thomas bij Troostwijk: account director

Bij Troostwijk is Marc Thomas gepromoveerd tot account director bij Troostwijk. Door zijn promotie zal hij voortaan de verantwoordelijkheid dragen voor de grootste klanten binnen de sectoren handel en overheid. “Dit is een zeer diverse klantengroep; van hotels tot automotive en van zorgbedrijven tot gemeenten. Deze uitdaging is des te interessanter nu de diensten binnen de Troostwijk Groep steeds diverser worden, waardoor wij een steeds betere en uitgebreidere service kunnen verlenen”, aldus Thomas, die sinds november 2007 werkt bij Troostwijk Taxaties;  aanvankelijk als accountmanager  en sinds januari 2013 als key accountmanager. Daarvoor werkte hij gedurende 11,5 jaar als accountmanager bij Mevas Assurantiën voor de Metaal.

“De ontwikkelingen van de afgelopen jaren, maken dat ik deze uitdaging met beide handen heb aangegrepen”, verklaart hij. “Sinds de overname van de Troostwijk Groep door de Spaanse Tinsa Group in 2017, zijn er al meerdere interessante overnames en samenwerkingsverbanden tot stand gekomen, waaronder het verkregen meerderheidsbelang in risico-inspectie- en preventiebureau Burghgraef van Tiel & Partners, en de internationale uitbreiding op het gebied van taxaties en expertises middels meerderheidsbelangen in Troostwijk-Roux Expertises CVBA (Antwerpen, Gent en Brussel) en Roux Italia S.r.l (Milaan). Dit betekent dat Troostwijk volop in beweging is en dat biedt een interessant toekomstperspectief.”

Waar het volgens Thomas op neerkomt is dat Troostwijk een van de weinige bureaus is die daadwerkelijk als one-stop shop kan optreden voor zijn klanten. “Troostwijk kan namelijk taxaties voor verschillende doeleinden uitvoeren met erkende taxateurs die in diverse registers zijn ingeschreven. Dit is ontzorgen in optima forma; het belangrijkste voordeel hiervan is namelijk dat de overlast en vertraging van de werkzaamheden, die de opdrachtgever ervaart bij taxaties op locatie, aanzienlijk wordt beperkt.”

Marc Thomas gaat de toekomst dan ook vol goede moed tegemoet: “De huidige ontwikkelingen, in combinatie met ons team van jonge en ervaren taxateurs en experts en het salesteam dat louter uit enthousiastelingen bestaat, zorgen ervoor dat de Troostwijk Groep klaar is voor de uitdagingen van de komende jaren.”