‘de Bureaus’ introduceert nu ook Carrouselintake voor zzp-ers

 

Na de succesvolle introductie van de Carrouselintake heeft ‘de Bureaus’, de in Houten gevestigde krachtenbundeling van vijf gespecialiseerde bureaus die actief zijn op het gebied van letselschadedienstverlening, nu ook een variant ontwikkeld speciaal gericht op zzp-ers. Zelfstandige ondernemers met letselschade kunnen door middel van gesprekken met een rekenkundige, arbeidsdeskundige en medisch adviseur snel te weten komen welke interventie(s) wenselijk is/zijn om het letselschaderegelingsproces te versnellen. ”Voor zzp-ers is een letselschade doorgaans een nijpend probleem, dat om een snelle oplossing vraagt”, licht Francie Peters, directeur van ‘de Bureaus’ toe.

Er zijn wel enkele verschillen met de reeds bestaande Carouselintake voor  letselschadeslachtoffers . Zo vindt er geen gesprek plaats met een herstelcoach, maar in plaats daarvan met een rekenkundige. “Juist omdat het inkomen vaak vrijwel direct wegvalt, is het belangrijk om de financiële situatie van het bedrijf zo snel mogelijk in kaart te laten brengen”, benadrukt Francie Peters, die ook deze carrouselintake aanbiedt voor een fixed price (750 euro, excl. Btw).

Werkwijze

De intake bestaat uit drie gespreksdelen: toestandbepaling door en een gesprek met de medisch adviseur, een gesprek met een arbeidsdeskundige en een analyse van de aangeleverde cijfers en een gesprek met een rekenkundige. De gesprekken duren ongeveer een half uur. De deskundigen hebben aansluitend multidisciplinair overleg en er volgt een rapportage met een interventie-advies, dat vaak leidt tot een snellere afwikkeling van de letselschade en tot lagere kosten.

Vanwege de sterk gegroeide belangstelling  voor de Carouselintakes heeft ‘de Bureaus’ ervoor gekozen om deze voortaan ééns in de drie weken te houden. Tot dusver was dat ééns in de maand. De gesprekken  vinden steevast op dinsdag plaats op het kantoor van ‘De Bureaus’ in Houten. Er kunnen maximaal twaalf intakes per dag worden gehouden. De eerstvolgende sessies worden gehouden op 7  en 28 februari, 21 maart en 11 april a.s. Voor nadere informatie en aanmelden:  carrousel@debureaus.nl