DAS Rechtsbijstand versterkt zich met ervaren Hugo de Jager (SRK Rechtsbijstand) en met Manager Letselschade Ilona Jochems (Flyct)

DAS Rechtsbijstand versterkt zich met ervaren Hugo de Jager (SRK Rechtsbijstand) en met Manager Letselschade Ilona Jochems (Flyct). Eerstgenoemde heeft de afgelopen 30 jaar gewerkt bij SRK Rechtsbijstand als advocaat letsel- en overlijdensschade; Ilona is afkomstig van Flyct waar zij het afgelopen jaar op interim-basis werkte.

De Jager kondigde zijn overstap via LinkedIn aan: “Na een dienstverband van ruim 30 jaar is er een einde gekomen aan mijn werk voor SRK Rechtsbijstand, dat per 1 juli a.s. zal worden opgeheven. Dat is spijtig. Het was een organisatie met een eigen karakter in het land van rechtsbijstand in het algemeen en voor letsel in het bijzonder. Mijn loopbaan zal ik voortzetten onder de vlag van DAS Rechtsbijstand.”

Ilona Jochems is deze maand bij DAS Rechtsbijstand aan de slag gegaan als Manager letselschade. Het afgelopen jaar werkte zij bij Flyct Letselschadespecialisten op interim-basis respectievelijk als Directeur Operations/Manager Flyct International als Manager Claims & Advies, als Manager Marketing & Sales en als manager Claims & Advies