Daniëlle van Gastel en Margot de Wit starten eigen bureau onder naam DM Letselschade


Na 8,5 jaar heel goede collega’s te zijn geweest hebben Daniëlle van Gastel en Margot de Wit iin de zomer van 2022 besloten om samen een  eigen kantoor op te gaan richten.”De afgelopen maanden stonden in het teken van alle voorbereidingen. Inmiddels is het zo ver en beginnen wij vol ambitie en met veel energie aan ons nieuwe avontuur!Wij zijn er voor slachtoffers die letselschade hebben opgelopen na een ongeval en voor nabestaanden die na een ongeval een dierbare zijn verloren”, schrijven zij op LinkedIn.

lNa haar rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg is Daniëlle in 2008 als jurist aan de slag gegaan bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant. In 2012 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur en begin 2013 is zij beëdigd als advocaat. De ervaring die zij bij de rechtbank heeft opgedaan komt haar hierbij goed van pas. Sinds zij advocaat is houdt Daniëlle zich dagelijks bezig met de behandeling van letselschadezaken.

Margot is eind 2010 zowel civielrechtelijk als strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na afronding van haar studie is zij haar carrière gestart in de advocatuur. Margot is in 2011 als advocaat beëdigd en maakte vrijwel direct daarna kennis met het vak van letselschadeadvocaat.

Het bijstaan van slachtoffers van letselschadezaken gaf haar zoveel voldoening dat zij zich al tijdens haar algemene opleiding tot advocaat is gaan specialiseren in het letselschaderecht. Margot heeft ruim acht jaar bij één van de grootste letselschadekantoren van Nederland gewerkt en daar de kneepjes van het vak geleerd.

Nieuwsgierig naar onze website? Neem gerust een kijkje: www.dm-letselschade.n