Cunningham Lindsey lanceert nieuwe app voor de maritieme sector

Cunningham Lindsey heeft een nieuwe, mobiele app gelanceerd voor het team van de Marine Specialist Practice Group (SPG). De ‘CL Marine app’ geeft klanten eenvoudiger toegang tot het team van Cunningham Lindsey Marine SPG en maakt het mogelijk snel de juiste maritieme experts te vinden en met hen in contact te komen. De maritieme app is beschikbaar voor iPhone en iPad, maar ook voor Android smartphones en tablets.

De nieuwe CL Marine app heeft volgens Cunningham Lindsey een krachtige zoekfunctie, die niet alleen gebruik maakt van zoekfilters, maar ook van text search. “Met de app kunnen favorieten opgeslagen worden; er kan informatie gedownload worden in de vorm van een vCard en er kunnen diensten als Google+ of WhatsApp gedeeld worden. Ook is het mogelijk om via de app direct in contact te komen met experts van Cunningham Lindsey door hen te bellen of te mailen. De data in de app zijn gelinkt aan de website van Cunningham Lindsey, waardoor de informatie van de app altijd nauwkeurig en up-to-date is.”

Goede communicatie essentieel

“Goede communicatie met onze klanten is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening”, zegt Ton Schok, hoofd van Marine Continental Europe en leider van de Marine Specialist Practice Group van Cunningham Lindsey. “Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe en betere manieren om onze hoogwaardige diensten aan de klanten aan te bieden. De nieuwe Cunningham Lindsey Marine app is daarvan een prachtig voorbeeld. Hij geeft onze klanten een veel betere toegang tot onze internationale expertise; direct vanaf hun mobiele apparatuur.”

Om ervoor te zorgen dat de CL Marine app voor alle klanten bruikbaar en nuttig is, was het belangrijk dat de app op alle platforms en mobiele devices werkt. Ook moest de app toekomstproof zijn, zodat hij telkens kan worden geüpdatet als dat noodzakelijk is. Ton Schox: “We hebben state-of-the-art technologie gecombineerd met een intuïtieve vormgeving, die een eenvoudige navigatie mogelijk maakt en die een herkenbare Cunningham Lindsey look-and-feel heeft.”

De CL Marine app kan worden gedownload uit de Apple App Store en van Google Play.