Crawford & Company versterkt zich met twee experts: Alex Tournier (Sedgwick) en Damiaan van Houwelingen (Schouten Zekerheid)

Bij Crawford & Company treden per 1 december a.s. twee schade-experts in dienst:  Alex Tournier  als Senior Expert Property en Damiaan van Houwelingen, die als schade-expert de sectie Liability & CAR/Personenschade komt versterken.

Alex Tournier heeft een ruime ervaring in de verzekerings- en expertisebranche. Na gedurende zeven jaar te hebben gewerkt bij een drietal verzekeraars – Zwolsche Algemeene/Allianz, Reaal en Bovemij Verzekeringen  stapte hij in september 1997 over naar de expertisebranche. Hij werkte eerst 5,5 jaar als schade-expert bij EMN Expertise en later een zelfde periode als Manager BrandVaria bij CED. Sinds september 2008 werkt hij als Senior Schade-Expert bij Cunningham Lindsey/Sedgwick.

Na zijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam (Aansprakelijkheid en Verzekeringsrecht) liep Damiaan van Houwelingen stage bij advocatenkantoren en een verzekeraar en was hij trainee bij de Rotterdam School of Management. Vervolgens werkte hij ruim 2,5 jaar bij Allianz Nederland als Jurist Personenschade/Projectmanager Inkomen en sinds juni van dit jaar als jurist op de afdeling Juridische Zaken en Compliance bij Schouten Zekerheid.