Crawford & Company Nederland gaat verhuizen naar nieuw, modern en ruimer hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel

 Crawford & Company gaat verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor in Capelle  aan den IJssel. Volgend jaar verruilt  het full service expertisebureau het huidige hoofdkantoor aan de Warenarbrug 1 in Capelle aan den IJssel voor een ruimer, moderner en geheel gerenoveerde en verduurzaamde gebouw ‘ De Tweebaan’ aan de Vlierbaan 20 in dezelfde plaats.

Het nieuwe kantoorpand, dat door Switch Real Estate Consultants wordt gehuurd in opdracht van Crawford & Company , kent  een kantooroppervlakte van 2.000 vierkante meter. Aan de zoektocht naar een nieuw, ruimer kantoorpand ligt onder meer ten grondslag de groei in activiteiten en personeelsbestand. Bij Crawford & Company werken momenteel ca 235 medederkers, waarvan 165 in Nederland. Daarvan opereert het overgrote deel – ca. 115 medewerkers – vanuit kanoor ‘ Rotterdam’.

 “ Bij het afsluiten van de langjarige  huurovereenkomst werd door Switch Real Estate Consultants een gunstig pakket aan huurvoorwaarden onderhandeld met verhuurder, Time Equities Inc.,  een in New York gevestigde  vastgoedbelegger, die hierbij werd geadviseerd  door De Mik Bedrijfshuisvesting”, meldt Crawford & Company, die daarnaast aangeeft dat de bestaande samenwerking met  Pameijer, de Stichting die als doel heeft kwetsbare mensen met psychosociale of psychiatrische problemen of een (licht) verstandelijke beperking te ondersteunen,  wordt ook binnen het nieuwe hoofdkantoor voortgezet.