Crawford & Company blijft investeren in personeel: elf nieuwe medewerkersIn de voorbije maand heeft Crawford & Company maar liefst elf nieuwe medewerkers verwelkomd in zowel Nederland als België.

In Nederland is per 1 november Willem Timmerman, die eerder al 11,5 jaar bij Crawford in dienst is geweest op de afdeling Liability & CAR, teruggekeerd op het oude honk. Willem zal met zijn ruime ervaring aan de slag gaan als Senior Loss Adjuster Liability en daarbij zijn kennis gebruiken om het bestaande jonge team te begeleiden.


Op het Service Center is Cindy Berkhout begonnen, bij de afdeling Regres is een nieuwe stagiaire, Nisrine Boukrit, aan de slag gegaan, en heeft Jeffrey Scheffers het Finance team versterkt. Bij Broadspire, de merknaam van Crawford voor Claimsmanagement en Third Party Administration (TPA), zijn vier nieuwe medewerkers begonnen. Lucenda van Leeuwaarde en Mirella van Brakel, beiden als schadebehandelaar Motor, Gisla Mahabier als senior schadebehandelaarPropertyen Sihil Uyarer als administratieve kracht op de letselafdeling.

En last but not least zijn er de afgelopen maand bij Broadspire in Vilvoorde, België ook een aantal nieuwe krachten begonnen, nl. Mallory Schmitz (polisbeheer), Erkan Aydemir (makelaarsbeheer) en Anna Luzin (schadebeheer auto).