Crawford & Company benoemt Niels de Kock als nieuwe country manager voor Nederland en België en Rob Kleinveld als cliënt director voor Nederland

Crawford & Company heeft de benoeming bekend gemaakt van Niels de Kock als nieuwe country manager voor Nederland en België. De Kock, bijna 16 jaar bij Crawford werkzaam en momenteel als Claims Services Director Global Markets bij Crawford’s bedrijfsonderdeel  Broadspire, volgt hiermee George Oostrom op, die na 22,5 dienstjaren als COO en laatstelijk CEO (Benelux & France) heeft besloten het bedrijf te verlaten.

 In een toelichting op zijn benoeming schrijft Crawford in een persbericht: “Niels de Kock brengt een ruime ervaring met zich mee op het gebied van business development en werkt met een breed netwerk aan klanten binnen Europa en heeft een belangrijke rol vervuld in de groei van de activiteiten van Broadspire (claimsmanagement) binnen de Europese regio.

Tegelijkertijd heeft Crawford Rob Kleinveld aangesteld als cliënt director voor Nederland, een nieuw gecreëerde functie. Rob is al 20,5 jaar werkzaam bij Crawford & Company, laatstelijk in de functie van Executive General Adjuster & Vice-president Global Cliënt Development, en heeft in die functie  een succesvolle relatie opgebouwd met de grotere Europese klanten, vooral op technisch gebied. Hij zal zijn huidige taken blijven vervullen en nauw samenwerken met de nieuwe country manager Niels de Kock.

Crawford bevestigt daarnaast dat, zoals Risk & Business vanochtend reeds heeft gemeld in de nieuwsbrief, George Oostrom, Managing Director  Crawford Benelux, heeft besloten het bedrijf te zullen verlaten -per eind juni , red- om nieuwe uitdagingen aan te gaan. “George heeft het bedrijf geleid sinds 2008 en we zijn hem dankbaar voor zijn inzet en bijdrage aan de groei van het bedrijf, zowel in het verleden als nu”.

 In een toelichting zegt Mike Jones, president of Europe bij Crawford: “Crawford beschikt binnen haar gelederen over een ongelooflijk ervaring, zowel in de breedte als in de diepte. Het is fantastisch om de promotie van Niels als Country Manager voor Netherland en België als die van Rob als Client Director, samen goed voor meer dan 35 dienstjaren bij Crawford, bekend te kunnen maken. Niels heeft een ‘outstanding track record’ opgebouwd wat onze activiteiten binnen Europa betreft en in zijn nieuwe rol verwachten we van Tob dat we onze goede positie binnen onze kernwerkgebieden zullen blijven behouden en waar mogelijk verder zullen versterken.”

Rob Kleinveld