Corocor Technische Reconditionering trots op lidmaatschap OSB

Corocor Technische Reconditionering, dat vestigingen heeft in Delfzijl en Heerenveen,  is lid geworden van de OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten), de brancheorganisatie voor de schoonmaakbranche. “Met enige trots kunnen we melden dat ons bedrijf lid geworden is van de OSB. We zijn nu in het bezit van het OSB-Keurmerk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid”, meldt directeur Rob Vis Dieperink.

“De motivatie van Corocor om lid te worden van OSB is dat het naar opdrachtgevers laat zien dat zij te maken hebben met een professioneel bedrijf welke op een verantwoorde wijze omgaat met het invullen van alle bedrijfsactiviteiten. Wij denken dat OSB ons ook verder kan helpen in dit proces, te denken aan opleidingen-OSB Academy, tips voor verbeteringen en contacten met mede OSB-leden voor evaluatie en samenwerking.”

Corocor is een bekende naam in de reconditioneringsbranche. In de jaren 80 was dit bedrijf één van de grondleggers van het reconditioneren van technische apparatuur en machines in Nederland. Later is dit overgegaan in een groot internationaal opererend bedrijf en van naam veranderd. De huidige eigenaar, Rob Vis Dieperink, was destijds werkzaam bij Corocor. Hij deed een schat aan ervaring op bij andere gerenommeerde reconditioneringsbedrijven. Onder het nieuwe Corocor zet hij, samen met zijn enthousiaste ervaren team, deze knowhow in, voor het verrichten van werkzaamheden op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door partnership met andere reconditioneringsspecialisten is landelijke dekking gecreëerd. De dienstverlening van Corocor omvat onder meer Salvage na calamiteiten, projectcoördinatie, droging (vriesdrogen archieven, vacuümdrogen, ruimtedroging, ontvochtiging) na waterschade, industriële en maritieme reiniging, brand- en roetreiniging (ESD gecontroleerde ruimten aanwezig) en data recovery en erasure. Ook houdt Corocor zich bezig met preventie en onderhoud, NEN1010 en 3140 keuringen, ontgeuring, chlorideneerslag metingen / zuurmetingen en vochtmetingen &  RVS-metingen.-tea op 15