Contra-expertisebureau HBS Expertises versterkt zich met ervaren Jan Theuns

0

HBS Expertises, het in Laren gevestigde contra-expertisebureau van Jan Vermijs en Jaap Oostdijck, heeft zich versterkt met de diensten van de ervaren Jan Theuns. Laatstgenoemde zal vooralsnog het komende halfjaar door HBS Expertises voor contra-expertises worden ingezet naast de werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf Theuns Expertise. Na die periode wordt de samenwerking gezamenlijk geëvolueerd en een besluit genomen over de voortzetting van de samenwerking. “Door de forse groei in het aantal opdrachten voor contra-expertise hadden we dringend behoefte aan versterking door professionals die meteen ingezet konden worden. Jan Theuns beschikt over die noodzakelijke ervaring”, licht Jan Vermijs zijn komst toe. “We zijn daarnaast op zoek naar een ervaren bouwkundig expert.”

Jan Theuns is een ervaren rot in het vak, waarin hij inmiddels bijna 40 jaar werkzaam is. Hij startte in 1978 zijn loopbaan in het expertisemetier bij A. Kiewit. Later werkte hij onder meer als brandexpert bij Hoeijmans Theuns, GAB Robins/Cunningham Lindsey, Crawford & Company en  DEKRA Claims & Expertise. Sinds vorig jaar maart werkt hij voor zichzelf onder de naam Theuns vanuit zijn woonplaats Wouw (Noord-Brabant). Daarin  houdt hij zich bezig met schade-expertisewerkzaamheden op het gebied van opstallen, inboedels/inventarissen en bedrijfsschades voor zowel verzekeraars, intermediair- en volmachtbedrijven en voor gedupeerden (als contra).

Het in 2012 door Jan Vermijs en Jaap Oostdijck opgerichte  HBS Expertises maakt een snelle groei door. Met de komst van Jan Theuns is het totaal medewerkers op zeven gekomen, onder wie vier experts. Naast de drie genoemde experts is Eddy van Marum de vierde.  Daarnaast zijn registeraccountant en bedrijfsschade-specialist Laurens  Tangema, taxateur Manon Gijselman en binnendienstmedewerkster Jacqueline van den Berg aan het bedrijf verbonden.

Laat een reactie achter