Context viert 10-jarig bestaan en benoemt Michael Blonk als nieuwe Managing Partner

Op 20 juni jl. vierde expertisebureau Context zijn 10-jarig bestaan tijdens een feest met relaties op het landgoed Te Werve Buiten. Tijdens deze bijeenkomst sprak Gerard Böttcher een dankwoord waarin hij zijn erkentelijkheid uitsprak voor de steun en het vertrouwen die hij vanaf de oprichting van zijn bedrijf heeft ondervonden. Ook stelde hij een aantal buitenlandse collega’s uit het netwerk van Context International voor, die voor deze gelegenheid naar ons land waren overgekomen.

Tot besluit kondigde Böttcher aan dat hij per 1 september a.s. zal terugtreden als Managing Partner en dat de aandeelhouders unaniem collega Michael Blonk hebben aangewezen als zijn opvolger.Böttcher daarover: “Het doet mij veel plezier dat Michael zich bereid verklaard heeft om mij op te volgen op een moment dat ik nog volop bij het bedrijf betrokken ben en voorlopig ook zal blijven. Hoewel Michael in mijn ogen meer dan mans genoeg is voor deze nieuwe uitdaging kan ik hem met raad en daad terzijde blijven staan in de komende jaren.”

In een reactie zegt Michael Blonk het een grote eer te vinden dat hij is gekozen om in de voetsporen van Böttcher te treden en diens erfenis in een volgende fase te leiden. “Ik ben niet van plan het roer om te gooien en een geheel nieuwe richting in te slaan. Gerard en ik zijn het er overigens over eens dat er nog ruimte is voor groei van onze onderneming en daarom zullen wij beide in eerste instantie onze aandacht richten op het aantrekken van nieuw talent.”