Context breidt uit met bedrijfsschade-expert Raymond Bothof ( Lengkeek) werktuigbouwkundig expert Nico Schaap (NEM Energy) en  office-manager Monique Veerman (EY)

 

Context, het samenwerkingsverband van ervaren specialisten op het gebied van bedrijfsschade, technische schade, bouwkundige schade en aansprakelijkheidsschade, breidt per 1 september a.s. uit van acht naar elf medewerkers. Meest in het oog springende overstap is die van bedrijfsschade-expert drs Raymond Bothof, die sinds 2000 in de expertisebranche werkzaam is. Na tien jaar als accountant te hebben gewerkt bij EY en BDO CambsObers werkte onder meer als bedrijfsschade-expert bij GAB Robins (nu Cunningham Lindsey), als controller bij Lengkeek, Laarman & de Hosson, als schade-expert, operationeel en financieel directeur bij Crawford & Company en als algemeen directeur bi Crawford bene-fit. Sinds december 2012 was hij bij opnieuw in dienst bij Lengkeek als bedrijfsschade-expert  en vakgroepmanager. Raymond Bothof beschikt over ruime ervaring in industriële omgevingen en in de energiesector.

 Daarnaast heeft Context eveneens per 1 september a.s. ing. Nico Schaap aangesteld als werktuigbouwkundig expert. Na de Hogere Zeevaartschool in Vlissingen, waar hij werd opgeleid tot scheepswerktuigkundige, trad Schaap in dienst bij een machinebouwer op het gebied van stortgoedtechniek en proces engineering. Als project engineer hield hij zich daar met name bezig met het ontwerp en de projectbegeleiding van systemen voor de verwerking van droge vaste stoffen. Tijdens zijn werk heeft hij de deeltijdopleiding HTS Werktuigbouwkunde afgerond met als afstudeer­opdracht het ontwerp van een turbo menger. Aansluitend was hij werkzaam bij een internationale leverancier van afgasketels binnen de energie- en olie/gas industrie. Hier is hij doorgegroeid naar een senior functie Sinds 2000 heeft hij als project engineer gewerkt bij tbma en als Senior Mechanical Engineer bij NEM Energy b.v. Nico Schaap beschikt over uitgebreide en brede technische kennis, met name op het gebied van drukdelen, pijp-leidingsystemen, schoorstenen en staalconstructies.

Door de komst van wederom extra professionals was uitbreiding van de back-office zeer welkom. Monique Veerman zal het nu elf medewerkers tellende team komen versterken. Zij heeft 16 jaar als directiesecretaresse bij EY Belastingadviseurs gewerkt, waar zij drie Partners ondersteunde. Bij Context zal zij samen met Nini Schenk aanspreekpunt zijn voor de relaties, de door de experts opgestelde rapportages verzorgen en vele andere taken op zich nemen. Het personeelsbestand van Context bestaat per 1 september a.s. uit elf medewerkers. Naast oprichter  Gerard Böttcher  zijn dat  de specialisten Michael Blonk, Raymond Bothof, Herman Jonkman, Jeroen van de Mortel, Jan-Willem Revet, Marcel Revet, Nico Schaap en Inge Winter en de beide back office-medewerkers Nini Schaap en Monique Veerman.

Lengkeek meldt dat na het vertrek van Raymond Bothof de lopende zaken worden overgedragen aan diverse bedrijfsschade-experts: Eddy van Doorn, Gerrit Dijk en Klaas Mijnheer.