Commissie ‘Jong NIVRE’ start wervingscampagne voor nieuwe aspirant-leden NIVRE

Het NIVRE zoekt contact met beginnende schade-experts. “Ben jij schade-expert met enkele jaren ervaring én ben je (nog) niet ingeschreven in het NIVRE register, dan willen we graag in contact komen met jou!”, schrijft de commissie op de website van het NIVRE.

Een van de doelstellingen van de commissie ‘Jong NIVRE’ is het in kaart brengen van de groep experts die zich (nog) niet hebben ingeschreven in het NIVRE register en deze groep uitnodigen voor NIVRE-netwerkbijeenkomsten. Uiteraard wil ‘Jong NIVRE’ beginnende experts enthousiasmeren dat zij zich aansluiten bij het NIVRE. “Bovendien willen we als commissie weten wat de redenen zijn waarom schade-experts zich niet inschrijven bij het NIVRE. Deze redenen kunnen wellicht leiden tot een andere propositie van het NIVRE”, aldus de commissie ‘Jong NIVRE’, die met het oog hierop vraagt jonge (aspirant) schade-experts vraagt vóór `10 januari a.s het inventarisatieformulier  in te vullen: https://www.nivre.nl/inventarisatieformulier. In het eerste kwartaal van 2018 organiseert ‘Jong NIVRE’ een netwerkbijeenkomst organiseren en de vervolgacties kenbaar maken.

De Commissie ‘Jong NIVRE’ bestaat uit vier leden, werkzaam in verschillende branches:. Dat zijn voorzitter Didi Redegeld (Cunningham Lindsey Nederland), Rutger Fortuin, Frank van der Lugt en Maarten Schaap (Vanderwal & Joosten). Jong NIVRE adviseert het NIVRE-bestuur op verschillende gebieden waarbij de speerpunten liggen op de reeds ingezette vergrijzing en het wekken van interesse voor het beroep van schade-expert. Maar ook vragen als ‘wat doet het NIVRE?’, ‘waarom doen zij de dingen op een bepaalde manier?’, ‘welke keuzes liggen daaraan ten grondslag?’ en ‘wat moet er geburen om meer jongeren te enthousiasmeren om voor de re-titel te gaan?’ wil de commissie beantwoord krijgen.