Claims Corporation Network (CCN) en Openclaims gaan samenwerken

0

 

Claims Corporation Network (CCN) en Openclaims gaan een samenwerking aan om een volledig pakket van fleetmanagement services aan verzekeraars, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders in de Europese markt te kunnen bieden. 

Openclaims biedt digital herstelstelmanagement voor autoschades. Met deze one-stop oplossing voor schadeherstel kunnen verzekeraars en wagenparkbeheerders hun klanten gedurende het herstelproces een ongeëvenaarde klantervaring bieden als middel om fundamenteel lagere kosten te realiseren. Cees Werff, CEO en oprichter van CCN: “Het platform van Openclaims richt zich op innovatieve wijze op gemak en eenvoud voor de klant. Dit sluit perfect aan bij de toegevoegde waardediensten op het gebied van claimsmanagement die wij bieden aan ons netwerk.”

De gedeelde focus op een uitstekende klantervaring, significante kostenbesparingen en een sterke IT-basis biedt een goede uitgangspositie voor beide bedrijven om samen te werken in de Europese markt. “Deze samenwerking past goed bij onze vernieuwende manier van denken en ambitie om internationaal te groeien”, zegt Lex Orie, CEO en mede-oprichter van Openclaims. “Met dit partnership zijn we in staat om het CCN-netwerk en onze klanten een complete claims- en herstelmanagementoplossing aan te bieden. Hiermee kunnen deze partijen autoschades op zo’n manier afhandelen dat het hun marktpositie verder versterkt.”

Laat een reactie achter