CED versterkt directieteam met Nico Dekker als nieuwe commercieel directeur

Met ingang van 2 januari jl. is Nico Dekker gestart als Commercieel Directeur bij CED Group. Hij volgt Marcel van Dijk op die vorig najaar besloot zijn carrière buiten CED voort te zetten. Dekker zal de commerciële zaken voor alle Europa-activiteiten behartigen met een sterke focus op Nederland.

Nico Dekker (53) is geen onbekende in de verzekeringssector. Na zijn studie rechten aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit vervulde hij diverse sales-functies bij Nationale Nederlanden en PGGM. Bij Zwitserleven en Aegon was Dekker Directeur Verkoop. De laatste twee jaar was Dekker algemeen directeur van Meeùs, waar hij tot de integratie van Aon en UMG medio 2018leiding gaf aan een intensief verandertraject. “Nico Dekker wordt onder collega’s gewaardeerd om zijn scherp zakelijk inzicht en oog voor de menselijke maat”, aldus CED.

Zijn positie als commercieel directeur bij CED sluit hier nauw bij aan. Dekker: “Ik kijk er erg naar uit om verder te bouwen aan de unieke positie die CED in de markt heeft en bij te dragen aan de transitie waarvoor de verzekeringssector staat met innovatieve, technologie ondersteunde dienstverlening waar klanten blij van worden. Langs alle kanalen en first time right! Zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Of zoals CED het zelf zegt: digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet.”

CEO Hans Coffeng van CED is blij met de komst van Nico Dekker als commercieel directeur: ‘CED heeft zich de laatste jaren gepositioneerd als waardespecialist. Onze full-service dienstverlening – van noodhulpverlening, schademanagement tot hersteldiensten – draagt eraan bij om schades sneller, beter en goedkoper af te wikkelen. Nico zijn commerciële- en management achtergrond plus zijn ervaring met veranderprocessen sluiten goed aan bij de groei ambities van CED voor de komende jaren.’

Foto CED