CED ontvangt keurmerk Best Managed Company 2017

Vrijdag maakte Deloitte bekend dat CED het keurmerk ‘Best Managed Company 2017’ mag dragen. Daarmee staat CED in een lijst met vooraanstaande Nederlandse bedrijven. CEO Hans Coffeng ziet het keurmerk als een mooie bevestiging dat CED een goede koers vaart met haar nieuwe strategie.CED deed dit jaar voor het eerst mee aan deze keurmerkcompetitie van Deloitte. En met succes: het bedrijf scoorde gemiddeld hoger dan de benchmark op de thema’s strategie- en beleidsvorming en mens en cultuur. Op 16 februari worden de keurmerken officieel uitgereikt tijdens de Best Managed Companies Awards Ceremony.

Hans Coffeng, CEO van CED, is trots: “Het Best Managed Companies programma heeft ons veel inzicht opgeleverd in hoe wij ons bedrijf managen. Het geeft een goed gevoel dat een externe partij de aanpak van onze nieuwe strategie als waardespecialist onderschrijft. Tegelijkertijd realiseren we ons dat we in deze snel veranderende markt continu moeten blijven bijsturen om onze koppositie als full-service dienstverlener te handhaven. Best Managed Company zijn is mooi, nu is het de uitdaging om het te blijven.”

Met het Best Managed Companies programma identificeert Deloitte de meest succesvolle bedrijven in Nederland. Aan de hand van vragenlijsten en interviews analyseert Deloitte de manier waarop een bedrijf gemanaged wordt en vergelijkt dat met benchmarks en met gedetailleerde, wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk bewezen bedrijfsanalyses.