CED Nederland neemt medisch adviesbureau Veduma over

CED Nederland heeft medisch adviesbureau Veduma overgenomen.  te nemen. Het bedrijf ziet in de overname, die  in september 2022 afgerond zal worden, een volgende stap om zijn groei-ambitie te realiseren.

In een persbericht wordt gemeld dat de eigenaren van Veduma er bewust voor hebben gekozen om de activiteiten over te dragen aan CED. “Het is voor Veduma namelijk cruciaal dat de belangen van klanten en medewerkers goed behartigd blijven,”zegt Bente Admiraal, partner van Veduma. “Om verdere groei van Veduma mogelijk te maken en de continuïteit van onze dienstverlening voor de toekomst te kunnen garanderen, is samenwerking gezocht met een sterke partner.”

Rutger Spek, managing director CED Specials: “ Wij zijn verheugd  dat de huidige eigenaren van Veduma zich allemaal voor langere termijn verbinden aan CED.“Met het beste van twee werelden maken we onze dienstverlening nog efficiënter en kwalitatiever.”


Veduma is een in Zaltbommel gevestigde topspeler op het gebied van medisch advies inzake letselschade, AOV en medische aansprakelijkheid. Het werkterrein van Veduma omvat de advisering over medische aspecten in particuliere en publieke verzekeringen. Adviezen worden verstrekt aan verzekeringsmaatschappijen, schaderegelingsbureaus, advocaten en diverse (semi overheidsinstellingen. Veduma bestaat al bijna 25 jaar en heeft een landelijk dekkend netwerk van medisch adviseurs.

Rutger Spek