CCN sluit overeenkomst met Enterprise Rent-A-Car voor vervangend vervoer in geheel Europa

Claims Corporation Network (CCN), de Europese TPA Claims Service Provider, is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Enterprise Rent-A-Car. Door deze overeenkomst kan CCN binnen geheel Europa verzekerden van opdrachtgevers binnen en buiten de verzekeringsindustrie een vervangende auto aanbieden op het moment dat deze onverwachts met een mobiliteitsprobleem worden geconfronteerd.

CCN beschikte reeds over samenwerkingsverbanden op het gebied van sleep- en berging, claims- en herstelmanagement en repatriëring van verzekerden en voertuigen. Door de samenwerking met Enterprise Rent-A-Car kan aan dit rijtje nog een extra service worden toegevoegd.
Volgens Cees Werff, bestuursvoorzitter en CEO van CCN, past de samenwerking met Enterprise Rent-A-Car perfect binnen CCN’s beleidsfilosofie om opdrachtgevers via een snel en eenvoudig claimshandlingssysteem te ondersteunen bij zowel het beheersen als bij het beperken van hun totale schadelast en zo de klanttevredenheid te verhogen. Deze samenwerking met de wereldwijde marktleider binnen autoverhuur vormt een nieuwe stap in CCN’s strategie om haar internationale netwerk verder te versterken teneinde verzekeringsmaatschappijen een complete range aan diensten te bieden. Zo worden verzekerden op elk gebied ondersteund en begeleid binnen het schadeclaimproces. Dit is exact waar behoefte aan is in de hedendaagse verzekeringswereld.”