Carglass stuurt automobilisten met uitgebreidere autoschades doorverwijzen naar ASN

Vijf Carglass-vestigingen gaan dit najaar automobilisten met uitgebreidere autoschades doorverwijzen naar ASN Autoschade. Hiertoe wordt een pilot gestart van een half jaar., meldt Autoschadeportaal.nl.

Sinds de start van de reparatieservice voor kleine autoschades zoals putten, deukjes en krasjes wordt Carglass ook benaderd door automobiliste met uitgebreidere schade. Door de samenwerking met ASN Autoschade wil Carglass ook deze klanten helpen. De keuze voor ASN viel na verschillende gesprekken met mogelijk geschikte partners. De ASN-vestigingen waarheen klanten met andere typen autoschades worden doorverwezen zijn vestigingen in de regio’s Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Noord-Holland.

 

 

 

Volgens Bas Creemers, directeur Carglass, passen sommige typen autoschades niet bij de reparatieservice van Carglass: “Deze kunnen wij niet zelf oplossen. Om deze klanten toch te kunnen helpen, zijn we op zoek gegaan naar een goede partner. Ik ben ervan overtuigd dat we in ASN Autoschade de juiste partner hebben gevonden en dat ook klanten met uitgebreide autoschade met echte aandacht worden geholpen.”

Bron Autoschadeportaal