BSA geeft opnieuw uitvoering aan regresrecht Rijk; klanten geven bureau rapportcijfer 9



Na de Europese aanbesteding in 2018 is de opdracht tot uitoefening van het regresrecht namens de Staat (met uitzondering van het ministerie van Defensie) opnieuw aan gegund aan BSA Schaderegeling in Zoetermeer. “De komende jaren geven wij wederom uitvoering aan het regresrecht van de Staat. Ook in de jaren hiervoor waren wij namens de Staat uitvoerder van het regresrecht, waarvan recentelijk voor de tweede keer op rij via een Europese aanbesteding”, aldus BSA.

BSA is een juridische dienstverlener die zijn oorsprong heeft als schadeafdeling bij het ministerie van Financiën (1956). Inmiddels is BSA uitgegroeid tot een zelfstandige organisatie die juridische diensten biedt aan werkgevers rondom de thema’s aansprakelijkheid en verzuim. Het uitvoeren van het regresrecht behoort tot een kernactiviteit van de organisatie. Bij BSA zijn momenteel ca 40 medewerkers werkzaam.

‘Veel inlevingsvermogen en is zeer sterk informatief.’; ‘Proactief, kennis van zaken, op het doel af gaand’;‘Zeer goede communicatie en begeleiding. Goed bereikbaar en ook echt een steun in het proces geweest’Dit is een greep uit de reacties uit het klanttevredenheidsonderzoek 2018.BSA kreeg van klanten klanten een gemiddeld rapportcijfer 9 en een 100% aanbevelingsscore!

>