Branche Personenschade NIVRE: Heeft u ook het goede voornemen om de langlopende dossiers de wereld uit te helpen?

Op donderdag 14 januari 2021 vindt er een online NIVRE bijeenkomst voor de branche Personenschade plaats . Het onderwerp van het Webinar is : “Heeft u ook het goede voornemen om de langlopende dossiers de wereld uit te helpen?”

Centraal staat de afwikkeling van langlopende letselschadezaken. Dr. Rianka Rijnhout trapt af met een presentatie over de uitkomsten van haar onderzoek hiernaar. Vervolgens gaan de deelnemers in vijf groepen in breakout sessies uiteen om deze uitkomsten verder te bespreken en met elkaar tot concrete aanbeveling(en) te komen.

Remco Heeremans (De Letselschade Raad) is voorzitter van de bijeenkomst. Daarnaast geven Arjen van Iwaarden (Programma-manager Platform Personenschade Verbond) en Edwin Bosch (voorzitter ASP Advocaten) een inleiding op dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken.

In een forum worden uiteindelijk de aanbevelingen besproken en tot goede voornemens voor 2021 omgebogen. Deze bijeenkomst is gemaximeerd op 75 personen. Aanmelden kan via het NIVRE extranet