BOVAG gaat in ruitschadeherstel 

BOVAG ontvouwt op 27 september a.s. tijdens een speciale informatiebijeenkomst voor ruitschadeherstellers in het eigen BOVAG-huis in Bunnik zijn plannen rond ruitschadeherstel. BOVAG-voorzitter Bertho Eckhardt licht toe: “Ondernemers  die zich met deze tak van sport bezighouden passen uitstekend binnen de BOVAG-groep en kunnen met het BOVAG-schild op de muur profiteren van de grote slagkracht in de lobby, van het brede BOVAG-netwerk én van het ijzersterke keurmerk van BOVAG.”
De informatiebijeenkomst is bedoeld om potentiële leden te informeren over de plannen en ideeën van BOVAG. Ook is de bijeenkomst bedoeld om ondernemers mee te laten praten over hoe de belangenbehartiging voor ruitschadeherstellers er uit moet zien: “U bent  immers de specialist”, aldus BOVAG. “Wij zijn  benieuwd te zijn wat hun wensen zijn, wat u verwacht van een brancheorganisatie en waar zitten voor u de knelpunten waar u hulp voor nodig heeft.  En hoe u aankijkt tegen kwaliteitsnormen en voortschrijdende techniek?”

De informatiebijeenkomst in het BOVAG-huis begint  op 27 september a.s. om 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur) en wordt omstreeks 17.30 uur afgesloten met een netwerkborrel .Geïnteresseerde ruitschadeherstellers kunnen zich voor de gratis bijeenkomst aanmelden via:
http://mijn.bovag.nl/bijeenkomstruitschade