BosBoon Schadeservice BV heet voortaan SilverPulse TPA Services

Ooit opgericht om bij onverzekerde belangen partijen bij te staan (claims en regres) is BosBoon Schadeservice door de jaren heen uitgegroeid tot een serieuze marktpartij op diverse gebieden. “Na enkele ‘transitiejaren’ is de naamswijziging het sluitstuk van deze overgang naar een nieuwe manier van werken. Nieuwe mensen, nieuwe diensten en nu dus ook een nieuwe naam en website: www.silverpulse.nl, meldt BosBoon SchadeService in een persbericht.

“Wat blijft gelijk? Onze kantoorlocatie, uw vertrouwde contactpersonen en de telefoonnummers blijven gelijk. Onze emailadressen zullen worden omgezet en wij zullen onze vaste relaties en contacten daarvan op de hoogte brengen. Wat gaat er veranderen? Naast de naam gaan we de kennis en kunde die zich binnen ons bedrijf bevinden slimmer inzetten om zo de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. We hebben ook ons dienstenpalet verder uitgebreid, maar enkel naar gebieden waar we de expertise voor in huis hebben. Zo kunnen we personenschades nog beter afhandelen doordat we sinds kort twee herstelcoaches aan boord hebben. Mediation-trajecten kunnen we inmiddels ook verzorgen en voor runoff-portefeuilles kunnen we pasklare oplossingen bieden.”

Directeur Twan Meulendijks zegt het zo: “Een naamswijziging is altijd spannend. Je neemt toch afscheid van een voor velen vertrouwde naam en je moet maar zien of de nieuwe naam dezelfde aantrekkingskracht oplevert. Maar echt zorgen maak ik me niet, want het gaat toch om de dienst die achter de naam schuilt en die willen wij blijvend leveren op topniveau.” Voor alle duidelijkheid: voor de expertisewerkzaamheden blijft de naam BosBoon bestaan.