BosBoon Expertise zoekt vanwege expansie extra letsel- en transportspecialisten

Vanwege de groeiende werkzaamheden op het gebied van personenschade en transportschades  is expertisebureau BosBoon Expertise, het expertisebureau dat zich bezighoudt met schadebeoordelingswerkzaamheden, gespecialiseerd  op het gebied van CAR/AVB, marine/cargo, letsel en schadeservices, naarstig op zoek naar uitbreiding van het personeelsbestand met extra letsel- en transportspecialisten. “Die zijn echter behoorlijk lastig te vinden”, verklaart  directeur Mathy Boon, volgens wie  de uitbreiding van het expertisekorps ook past in het streven van zijn bureau  om op alle vestigingen voor alle vakdisciplines minimaal één specialist  in huis te hebben. Momenteel heeft BosBoon Expertise drie vestigingen – Eindhoven, Amsterdam en sinds kort Heerenveen – terwijl het voornemen bestaat om binnenkort ook een kantoor te openen in de regio Rotterdam, net zoals in de situatie voor de afsplitsing met Artium Experts.

Kantoor Heerenveen

Eerder dit jaar heeft BosBoon Expertise een vestiging geopend in  Heerenveen: BosBoon Expertise beschikt sinds begin van dit jaar over een vestiging in Heerenveen. Het adres luidt: Businesspark Friesland-West 41 in (8447 SL) Heerenveen. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar onder nummer: 0513) 201 10 90. De vestiging, dat het tijdelijke onderkomen in Assen vervangt,  fungeert als uitvalsbasis voor de werkzaamheden van  mede-oprichter ing. Herman van der Bos (CAR/AVB), Mariska Pennings (letsel), John Coblens (boringen) en ing. Arjan Renting (CAR/AVB). Zij richten zich weliswaar met hun specialismen primair op het noordoosten van het land, maar zijn in voorkomende gevallen actief voor opdrachtgevers in geheel Nederland.”

 Mathy Boon licht toe: “We willen voor onze opdrachtgevers bij een schade snel ter plaatse zijn. Daarom is een spreiding van het kantorennet over het gehele land van belang. Inmiddels is ook het aantal opdrachten uit de regio noordoost-Nederland van dien aard dat we hier een definitie vestiging hebben geopend. Daarbij is de ligging van Heerenveen gunstig als uitvalsbasis voor de gehele regio. We zijn ervan overtuigd hiermee niet alleen onze opdrachtgevers goed te kunnen bedienen maar ook een aanmerkelijke groei kunnen verwezenlijken, zowel bij bestaande als nieuwe klanten.” BosBoon Expertise telt momenteel 27 medewerkers, onder wie 20 schade-experts.