BosBoon Expertise luidt nieuwe jaar in met geanimeerde Oesterparty

Met een geanimeerde Oesterparty in het Eindhovense etablissement ‘Beleef’ heeft BosBoon Expertise samen met een 40-tal relaties het nieuwe jaar feestelijk ingeluid. De aanwezigen konden in een geanimeerde sfeer niet alleen genieten van heerlijke oesters, maar ook van verschillende soorten (Franse) kazen en patés.

“Goede tradities houden we graag in stand”, schreef BosBoon in de uitnodiging. De jaarlijkse oesterparty begon ooit als een aardigheid. Directeur Mathy Boon kwam terug van een korte vakantie in Frankrijk, nam oesters en andere lekkernijen (diverse Franse kazen, typische Franse paté soorten, Foie gras etc.) mee. Samen met een select gezelschap opdrachtgevers en collega’s van BosBoon Expertise en in een informele sfeer werden de lekkernijen genuttigd en werd er in een geanimeerde sfeer bijgepraat over het vak, werk en nog veel meer. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende happening.

In een korte toespraak bracht Mathy Boon een toost uit op het komende jaar en sprak de wens uit op een voortzetting van de prettige samenwerking. Hij zei daarnaast voor BosBoon terug te kijken op een goed jaar, waarin sprake was van groei ten opzichte van 2017, vooral op letselgebied en – in mindere mate – ook bij CAR/AVB. Mede vanwege die groei heeft BosBoon Expertise de afgelopen maand nieuwe medewerkers aangetrokken, onder wie Wilco van Mook (Letsel) en Cees Dobbe (Machinebreuk en CAR), terwijl voor de komende maanden een verdere uitbreiding van het expertisekorps in de planning staat.