BosBoon Expertise breidt uit met vijf schade-experts

Het team van BosBoon Expertise is uitgebreid met vijf experts: twee technische experts – Cees Dobbe en Xavier Schulkens – twee letselschade-experts – Wilco van Mook en Rob Donkers – en transportschade-expert Sander Bunschoten.  Schulkens, Van Mook en Donkers  zijn of komen vast in dienst bij het expertisebureau; zowel Dobbe als Bunschoten maken deel uit van de flexibele schil maar werken exclusief voor BosBoon Expertise. Door hun komst is het totaal aantal medewerkers op 28 uitgekomen, onder wie 22 experts (wqaarvan vier bij RVJ) , één medewerkster bij BosBoon Schadeservice (BBS), één technisch consultant en zes medewerksters in de ondersteuning.

Cees Dobbe (51 jaar) is werktuigbouwkundig ingenieur en heeft ruime ervaring op het gebied van machinebreukschades. Hij is daarnaast ook inzetbaar op CAR- en Aansprakelijkheidsdossiers. Cees werkt sinds 1997 als schade-expert, onder meer bij Risk Consultants, Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden. Sinds december 2018 werkt hij onder de naam Dobbe Expertise als schade-expert en risicodeskundige. Per dezelfde datum is hij ook  gestart bij BosBoon Expertise waar hij werkt vanuit het kantoor in  Amsterdam. Hij is zowel landelijk als internationaal inzetbaar.

Xavier Schulkens (62 jaar) heeft eveneens ruime ervaring als schade-expert, een vak  dat hij sinds 1984 uitvoert. Hij werkte onder meer  bij Expertisebureau Wulfers BV, Buningh & van de Wetering, Hettema + Disselkoen, Elberg Groep en Von Reth Contra-Expertise, waarin hij zich bezighield met Property-, CAR- en AVB-dossiers. Met zijn architectuur-achtergrond is Xavier daarnaast inzetbaar op  beroepsaansprakelijkheidsdossiers. Hij is gisteren (18 maart) gestart bij BosBoon Expertise. Xavier Schulkens zal vanuit het BosBoon-kantoor in Eindhoven werken en is landelijk en internationaal inzetbaar

Wilco van Mook (50 jaar) startte zijn loopbaan in 1984 als verzekeringsadviseur bij Vendopolis  en stapte na zeven jaar over naar Westenburg Assurantiën als allround schadebehandelaar. Sinds september 2001 werkt hij in de letselbranche, zowel als belangenbehartiger als voor verzekeraars, bij achtereenvolgens Interpolis, Europrotector en Flyct. Wilco is per 1 januari 2019 als senior letselschade-expert actief binnen het Letselschadeteam van  BosBoon Expertise. Hij is een allrounder, landelijk inzetbaar en werkt vanuit kantoor Eindhoven.

Rob Donkers (49 jaar) heeft net als Wilco ruime werkervaring als letselschade-expert en werkte de afgelopen 7,5 jaar bij Van Kouterik Personenschade.  Hij gaat per 1 april a.s. als senior letselschade-expert het Letselschadeteam van BosBoon Expertise versterken. Rob is landelijk inzetbaar en werkt vanuit kantoor Eindhoven.

Sander Bunschoten (39 jaar) is sinds oktober 2008 werkzaam als transportschade-expert, onder meer bij Q&S  Experts, Surveylinq en Interlloyd Averij. In die periode heeft hij ruime ervaring opgedaan met Cargo-dossiers. Hij werkt vanuit het kantoor van BosBoon Expertise in  Amsterdam en is zowel landelijk als internationaal inzetbaar.

Naast deze uitbreiding is BosBoon Expertise actief op zoek naar junior schade-experts en claimshandlers voor BosBoon SchadeService, zowel op de vakgebieden Transport, CAR/AVB als Letsel. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Mathy Boon / mboon@bosboon.nl.

Cees Dobbe

Xavier Schulkens

Wilco van Mook

Rob Donkers

Sander Bunschoten