BosBoon Expertise breidt dienstenpalet uit met brandschades door joint venture met RVJ Expertises & Taxaties

0

 

BosBoon Expertise Group, met kantoren te Amsterdam, Eindhoven en Heerenveen,  gaat haar dienstenpakket uitbreiden met het vakgebied “Brand/Property”. Deze uitbreiding wordt gerealiseerd door middel van een joint venture met RVJ Expertises & Taxaties in Amsterdam. Deze uitbreiding vindt plaats vanuit de ambitie van beide bedrijven om hun opdrachtgevers voor expertise in alle disciplines van dienst te kunnen zijn. De twee kantoren in Amsterdam zullen op korte termijn  worden samengevoegd.

“Uiteraard op provinciaal gebied, maar met name in de Co-assurantiemarkt kunnen voortaan binnen BosBoon Expertise Group “brand/property” expertise opdrachten worden behandeld”, zegt directie-voorzitter Mathy Boon (links). Directeur Pieter-Paul Verhorst van RVJ vult hem aan : “Wij kijken ernaar uit om onze dienstverlening,  zowel landelijk als internationaal, nóg breder en efficiënter te kunnen inzetten. Zo zijn de continuïteit en het hoge serviceniveau ook voor de toekomst gewaarborgd”.

Vanaf 8 januari 2018 worden vanuit de vestigingen Amsterdam, Eindhoven en Heerenveen de “brand/ property” expertises uitgevoerd onder de naam RVJ-BosBoon Expertise”.

Laat een reactie achter