Bob Herwijnen nieuwe Accountmanager bij Troostwijk

Op 1 november jl. trad Bob Herwijnen (36 jaar) in dienst bij Troostwijk. Als accountdirector gaat hij het gehele dienstenpalet onder de aandacht brengen bij Mkb-bedrijven, makelaars, verzekeraars, tussenpersonen en volmachtkanalen. Niet alleen de standaardproducten zoals de risico-inspecties van Burghgraef & van Tiel en de taxaties en contra-expertises van Troostwijk, maar hij gaat ook de boer op voor het digitaliseringsplatform van dochteronderneming Oodit.

Aanvankelijk kwam Bob op gesprek voor de functie van accountmanager van de traditionele diensten. Maar Troostwijk zocht ook een accountmanager die iets afwist van de digitalisering van processen. Via dochteronderneming Oodit levert Troostwijk immers tools om processen ten aanzien van risico-inspecties en waardebepalingen te vergemakkelijken. “Laat ik daar nou ervaring mee hebben. Bij mijn vorige werkgever ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van een tool waarmee de onderkant van de schademarkt versneld afgewikkeld kon worden. Daardoor spreek ik een beetje de taal van ontwikkelaars. Deze kennis kan ik meenemen en gebruiken. Dat was een combinatie die mij dusdanig leuk leek dat er ter plekke werd voorgesteld om de twee functies in elkaar te schuiven.”

Bob vervult al vanaf 2012 diverse rollen in de verzekeringswereld en heeft onder meer ruim zes jaar gewerkt bij Schreuder Verzekert en rechtsvoorgangers als schadebehandelaar en verzekeringsspecialist.