Bob de Bruijn benoemd tot lid Raad van Bestuur Van Ameyde

 

Bob de Bruijn (33) is per 1 januari 2019 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Van Ameyde International bv, de holding van Van Ameyde. Sinds 1 september 2018 heeft hij zich als directeur van Van Ameyde International voorbereid op zijn nieuwe rol, waarin hij Pieter den Dikken opvolgt. Bob de Bruijn zal zich onder andere richten op de strategie en operaties van de schade-expertise- en taxatiedivisie.

 

 

 

 

 

 

Pieter den Dikken

Bediening van de zakelijke schademarkt is een van de strategische speerpunten van Van Ameyde. Bob de Bruijn wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de dochterondernemingen Van Ameyde Marine, Arntz | van Helden, MLC Spain, Krogius, Woodgate & Clark en de taxatie-organisatie Van Ameyde Waarderingen.

Bob de Bruijn is in 2009 in dienst getreden bij Van Ameyde als internationaal projectmanager. Na voltooiing van diverse complexe, grensoverschrijdende projecten werd hij in 2011 Business Development Director van Van Ameyde. Van 1 april 2016 tot 1 september 2018 vervulde Bob de Bruijn de rol van Managing Director van Van Ameyde Benelux.