BMT Surveys brengt brede dienstverlening op het gebied van  superjachten onder in apart bedrijfsonderdeel: BMT Surveys (Yachts)

0

 

Ter versterking van zijn brede dienstverlening op het gebied van scheepsjachten heeft BMT Surveys alle activiteiten op dit gebied ondergebracht in een nieuw bedrijfsonderdeel: BMT Surveys (Yachts).  Met het oog hierop wordt nog nauwer samengewerkt met zusterbedrijf BMT Nigel Gee, dat marktleider is op het gebied van het ontwerpen en bouwen van superjachten.

BMT Surveys bestempelt de markt voor superjachten als groeimarkt. ““Door deze gerichte krachtenbundeling kunnen we onze klanten binnen de internationale wereld van superjachten en de verzekeringsmarkt een compleet palet aan diensten aanbieden. Met BMT Surveys (Yachts)kunnen we hen professionele technische hulp en ondersteuning bieden bij zowel schade- als verzekeringsgerelateerde zaken alsmede bij geschillen/klachten, waaronder schadeonderzoek en -vaststelling, deskundigenonderzoek, hulp bij calamiteiten, motor- en systeemstoringen en advies.”

Het team van BMT Surveys (Yachts) bestaat uit Principal Yacht Surveyor Peer van Oosterhout en de beide Yacht Surveyors James van der Heiden en Martijn de Vosdie in de backoffice  worden ondersteund door Joyce van de Geijn. In voorkomende gevallen kan daarnaast een beroep worden gedaan op andere specialisten binnen de BMT Surveys, onder wie brandonderzoeker Yrjo Migchelsen, en bij BMT Nigel Gee, onder wie Andy Douglas, Matteo Magherini, Simon Brealey en Andre Forman.

In een gezamenlijke toelichting zeggen Peer van Oosterhout en James Roy, Yacht director bij BMT Nigel Gee: “Met de komst van steeds grotere en complexe superjachten is er sprake van een groeiende vraag en behoefte naar een onafhankelijke partij die in staat is  tegemoet te komen aan de wensen van de markt, met name ter ondersteuning bij technische aspecten omtrent een schadeclaim, een geschil, een schadeonderzoek of een preventieadvies. Wij zien het onderbrengen van onze activiteiten met betrekking tot superjachten onder een aparte merknaam als een nieuwe stap in de ontwikkeling van ons bedrijf en verwachten dat een en ander de komende jaren zal leiden tot een verdere groei in dit segment.”V

oor meer informatie: www.bmtsurveys.com/yachts of Joyce van de Geijn yachts@bmtsurveys.com, tel (0031) (0) 10 479 0311.

Peer van Oosterhout

Laat een reactie achter