BMT stelt Dennis de Bruin aan als algemeen directeur Commercial Shipping Europe als opvolger van Jeroen de Haas

 Dennis de Bruin is met onmiddellijke ingang  benoemd tot Managing Director van BMT’s Commercial Shipping Europe business. Hij volgt Jeroen de Haas op als Managing Director van onze Europese vestigingen in Nederland, België en Zwitserland, die sinds 2001 aan het roer staat van Commercial Shipping Europe. Jeroen zet zijn carrière buiten BMT voort.

Dennis  kwam in 2004 bij BMT in dienst heeft meer dan 20 jaar ervaring in de maritieme industrie, waarvan de laatste zeven jaar Marine Director voor de nautische en lading-afdeling van het kantoor in Rotterdam. “Met de leiding van Dennis zullen we onze klanten een naadloze en hoogwaardige service blijven bieden en BMT stevig positioneren voor de toekomst”, zegt BMT in een persbericht over zijn benoeming.

Dennis de Bruin, algemeen directeur van BMT, zei: “Ik ben vereerd en verheugd om Commercial Shipping Europe te leiden vanuit de kantoren van BMT in Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam, Groningen, Arnhem en Genève. “ We bevinden ons op een spannend moment in de historie van ons bedrijf, omdat we ons richten op het uitbreiden van onze ‘traditionele’ markten en het voldoen aan de vraag van nieuwe klanten naar specialistisch advies op het gebied van hulpverlening in noodgevallen en de beoordeling van ladingrisico’s.”

Hij vervolgt: “Terwijl we ons blijven concentreren op onze kernactiviteiten, bestaande onderzoeksmogelijkheden, zullen we BMT’s wereldwijde advies- en technologische activiteiten uitbreiden  en te diversifiëren naar aangrenzende markten. Daarnaast onderzoeken we grotere simulation & renewable energy-projecten  in Singapore en Zuidoost-Azië, en hoe we de voordelen van virtual reality-training kunnen benutten met innovatieve producten zoals de REMBRANDT Ship Simulator..Deze nieuwe weg  zal ongetwijfeld zowel personeel als klanten inspireren, en ik geniet van het vooruitzicht om een ​​nog sterker en veerkrachtiger bedrijf op te bouwen met de bestaande ervaren professionals die in deze wereldwijde organisatie werken. ”