Big data bij fraudebestrijding

In uw functie is kennis van big data ondertussen een vereiste. Ook al bent u geen data analist. Immers fraude verandert snel en de aanpak hiervan ook. Big data analyses worden volop in de praktijk toegepast. Waar zet u op in om alert in te spelen op heden en toekomst? Leer van succesvolle cases, resultaten en nieuwe inzichten bij andere organisaties en kom op 18 mei naar het symposium Big Data bij fraude en criminaliteitsbestrijding.

Waar zet je op in?

Big data analyses worden volop in de praktijk toegepast. De mogelijkheden om risico’s op fraude en criminaliteit te ontdekken groeit spectaculair. Elke organisatie zoekt daarbij naar het optimum. Kan het resultaat van analyse van grote databestanden nog  effectiever? Waar gaat het fout? Wat pak je als eerste aan?

Deze bijeenkomst biedt u een actuele stand van zaken en vooral veel nieuwe inzichten in gebruik van big data bij het signaleren, opsporen en bewijzen van fraude en financieel-economische criminaliteit.

Congresinformatie

Organisatie: Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch
Datum: Donderdag 18 mei 2017

Locatie: Postillion Hotel Bunnik

Accreditatie: NIVRE in aanvraag

Deelnemerstarief: € 495,00 excl. BTW per persoon.

Korting: € 50,00 korting per persoon bij gelijktijdige aanmelding van twee of meer deelnemers uit een en dezelfde organisatie.

Inclusief koffie/ thee/lunch/ aperitief en (digitaal) documentatie materiaal.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden