Benoeming Yvette van den Bos tot Manager Personenschade Co-assurantie bij Sedgwick meest gelezen bericht in juli

De benoeming van Yvette van den Bos als Manager Personenschade Co-assurantie bij Sedgwick  is het meest gelezen bericht op de website van Risk & Business in juli. Het bericht werd door ruim 550 personen bekeken. Datzelfde geldt ook voor het op een na best gelezen artikel: de samenwerking tussen Zurich Benelux  en cyberexpert Northwave. Op de derde plaats staat het deze week geplaatste artikel over de inbraakBarometer van Interpolis.

Bij de vijf meest gelezen berichten staan daarnaast het bericht  en de samenwerking van Meijers met Recall Solutions en Normec Foodcare. De Top-10 wordt gecompleteerd door het vertrek van Annemieke Verhorst bij (BosBoon) RVJ Expertise, de overstap van Erwin Dijkhuis van Crawford & Company naar Benjamins & Benjamins, waar hij aan de slag gaat als managing director, de uitbreiding van Concordia de Keizer met drie medewerkers, de benoeming van Hugo Wegbrans tot Global Chief Broking Officer bij Aon en het Friss artikel ‘ Cameragegevens verraden frauderende klant

In juli  werd de website van Risk & Business in totaal door 28.730 personen bezocht voor het lezen ven één of meerdere berichten, wat neerkomt op gemiddeld 927 keer per dag. Dat is maar liefst 3% meer dan de 21.458 lezers in vorig jaar juli (692 per dag). Ondanks de vakantiemaand was sinds  de start van Risk & Business in 2016  het aantal bezoekers in een maand slechts drie keer hoger: november en oktober 2018 en januari van dit jaar.  In het tweede kwartaal beliep het aantal bezoekers 78.770, ruim 20% hoger dan de 65.367 in dezelfde periode in 2018. In de eerste helft van 2019 bezochten 162.576 personen de website van Risk & Business, wat maar liefst 42% hoger is dan in de eerste helft van 2018.