BELFOR: Vestiging Heerlen viert heropening in ruimer jasje

 

Met een druk bezochte receptie voor de relaties uit de verzekerings- en schaderegelingsbranche heeft BELFOR Nederland gisteren (21 september jl. de heropening van de vestiging aan de Breukerweg 182 in Heerlen op gepaste wijze luister bijgezet. De verbouwing annex uitbreiding in Zuid-Limburg was noodzakelijk geworden vanwege de sterk gegroeide werkzaamheden in de regio, waarin BELFOR al meer dan 20 jaar is gevestigd.

De in groten getale aanwezige gasten konden tijdens de geanimeerde receptie kennis maken en bijpraten met de 15 op de Heerlense vestiging werkzame vaste BELFOR-medewerkers en een kijkje nemen in het nieuwe, veel ruimere bedrijfspand (250 m2 meer). Het pand voldoet na de ingrijpende, vier maanden durende verbouwing geheel aan de eisen die vandaag de dag hieraan worden gesteld. Daarbij is de noodzakelijke verbouwing/uitbreiding aangegrepen  om de interne processen beter in te kunnen zetten, zodat hierbij  een grote stap is gezet op het gebied van efficiëntie, veilig werken en de opslag van goederen en middelen.

Door de extra bedrijfsoppervlakte van 250m2 is er in de Heerlense vestiging bovendien meer ruimte gekomen voor opslag en optimalisering van de werkzaamheden. Regiomanager Roger Slagter en projectmanager Ruud van Dalen hebben ervoor gekozen om de receptie te combineren met de ALS Wasactie, waarbij relaties gedurende de gehele maand september in alle vestigingen van BELFOR hun wagen kunnen laten wassen en reinigen voor het goede doel. Ook in Heerlen werd hiervan op grote schaal  gebruik gemaakt.