BELFOR treft maatregelen vanwege Coronavirus en cancelt alle evenementen tot 1 augustus 2020


 Reconditioneringsbedrijf BELFOR heeft met betrekking tot het Coronavirus (COvid-19) diverse maatregelen getroffen, waaronder het afgelasten van alle workshops, trainingen en evenementen tot 1 augustus 2020, waaronder het voor medio mei op de agenda staande bezoek aan DeHaDe in het Duitse Hamm.

In een toelichting schrijft BELFOR: “Als belangrijke speler binnen de reconditioneringsmarkt bekijken wij dagelijks hoe het coronavirus om zich heen grijpt. Het is helder dat ook BELFOR er alles aan zal doen om besmettingen zoveel mogelijk te beperken. Om onze bijdrage te kunnen leveren hebben wij daarbij de volgende maatregelen, per direct, doorgevoerd:

 • BELFOR & BELFOR Technology hebben voor 2020 een groot aantal evenementen (workshops, trainingen e.d.) voor onze relaties voorbereid. Echter, gezien de huidige omstandigheden hebben wij besloten alle evenementen tot 1 augustus 2020 te annuleren. In juni zullen wij, op basis van de actuele situatie en verwachtingen, beslissen of de evenementen voor de tweede helft van het jaar wel doorgang kunnen vinden. BELFOR zal alle genodigde persoonlijk informeren over de opvolging van het geplande event;.

• De directie heeft alle medewerkers van BELFOR verzocht evenementen van derden ook niet te bezoeken tot het risico van besmetting is verdwenen. Zij zullen derhalve uiterst terughoudend te zijn met het accepteren van uitnodigingen en, indien mogelijk zullen zij niet aanwezig zijn op events.

• Onze vestigingen blijven natuurlijk geopend voor klanten, gedupeerden, relaties en opdrachtgevers. Echter verzoeken wij u vriendelijk onze vestigingen niet te bezoeken indien u de 14 dagen daaraan voorafgaand in een risicogebied bent geweest. Ook gelden deze richtlijnen voor onze werkzaamheden op locatie;

• BELFOR volgt de richtlijnen van het RIVM, de GGD, de Rijksoverheid en ons BELFOR internationale crisisteam. Conform alle richtlijnen adviseren wij u ook uw handen regelmatig en grondig te wassen, afstand van mensen met griepverschijnselen te houden en te hoesten en/of niesen in uw elleboog. Tot slot zullen ook wij het schudden van handen tijdelijk trachten te voorkomen hoewel het volledig tegen onze eigen normen en waarden indruist. Echter, ook in dit geval, volgen wij de adviezen van deskundigen op dit gebied. 

Hoewel wij het betreuren dat wij al deze maatregelen moeten treffen menen wij dat het welzijn en de gezondheid van onze collega’s en van u belangrijker is. Wij rekenen dan ook op uw begrip in deze”, aldus BELFOR.