BELFOR Technology versterkt haar (inter)nationale positie met de komst van Egbert Pronk

 Egbert Pronk (42) zal per 1 april a.s. het nationale alsmede het internationale team bij BELFOR (Technology) B.V. komen versterken in de functie van manager Marine & Offshore. Egbert heeft ruim acht jaar bij Piguillet & Zonen B.V. gewerkt, waarbij hij zich de laatste jaren vooral richtte op de wereldwijde scheepvaart.

Vincent Talle is namens BELFOR (Technology) B.V. dan ook verheugd dat deze professional de gelederen komt versterken. Hiermee komt het BELFOR-team verder op sterkte, want naast Egbert is enige tijd geleden ook Arnoud Klaren aangesteld als General Manager binnen de technische tak van BELFOR.

“BELFOR (Technology) B.V. had reeds aangekondigd dat het grootse plannen heeft als gaat om verdere uitbreiding van haar activiteiten op zowel nationaal als internationaal vlak en met de komst van Egbert kan deze groei verder gerealiseerd en bewerkstelligd worden”, aldus Vincent Talle.

Na een gedegen inwerkperiode, waarin Egbert alle facetten van de werkzaamheden bij BELFOR Technology gaat leren kennen, zal hij  na verloop van tijd de werkzaamheden in de Marine & Offshore van Sietze van der Velde overnemen.