BELFOR Technology organiseert voor relaties werkbezoek aan BELFOR DeHaDe in Duitsland

BELFOR & BELFOR Technology organiseren op 12 mei a.s. voor de relaties uit de verzekerings-, schaderegelings- en schadeherstelsector een uniek werkbezoek aan BELFOR DeHaDe in het in Duitsland gelegen Hamm, dat zich in de 45 jaar van zijn bestaan heeft ontwikkeld tot een specialist voor de renovatie en reparatie van machines en systemen. Van de kleine reparaties aan machineonderdelen tot de uitgebreide renovatie en reparatie na complexe schade op het gebied van mechanica, besturing, hydrauliek, pneumatiek & automatisering, waaronder het reviseren van conventionele werktuigmachines.

Het werkbezoek in het Duitse Hamm (een kleine twee uur rijden van grens bij Zevenaar) duurt van 12.00 tot 17.00 uur.  Na de ontvangst goudt DeHaDe een presentatie van een uur. Vanaf half twee vindt er een tour door het bedrijf en een workshop plaats. Na een pauze worden de laatste twee uur van het programma gevuld met een presentatie over een aantal projectvoorbeelden en voor een inhoudelijke discussie tussen gasten en gastheer, waarbij over en weer vragen kunnen worden gesteld en met elkaar van gedachten kan worden gewisseld over de herstelmogelijkheden.  Aansluitend bestaat de mogelijkheid deel te namen aan een  diner; ook kans desgewenst een hotel worden gereserveerd.

 De kosten voor het werkbezoek bedragen  €. 50,00 per persoon, s inclusief de workshop en diner. De reis naar- en van Hamm is op eigen gelegenheid en de hotelkosten zijn voor eigen rekening. Wie interesse heeft om deze dag bij te wonen kan zich aanmelden via deze link:  patrick.neeleman@nl.belfor.com. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.