BELFOR Technology nodigt relaties uit voor werkbezoek aan haar unieke reviseringsbedrijf DeHaDe in het Duitse Hamm

 BELFOR Technology nodigen relaties uit voor een werkbezoek aan BELFOR DeHaDe, het al 40 jaar bestaande bedrijf dat gespecialiseerd is in de renovatie en reparatie van machines en systemen: van kleine reparaties aan machineonderdelen tot de uitgebreide renovatie en reparatie na complexe schade op het gebied van mechanica, besturing, hydrauliek, pneumatiek & automatisering. Het werkbezoek staat voor donderdag 14 mei a.s. op de agenda en biedt plaats voor een beperkt aantal deelnemers.

“Om u te laten ervaren wat BELFOR DeHaDe voor u zou kunnen betekenen heeft BELFOR Technology een interessante trip georganiseerd om u nader kennis te laten maken met onze Duitse collega‘s. Het belooft een inspirerende dag te worden met verrassende inzichten over renovatie en reparatie van machines en systemen. Onze Duitse collega’s informeren u (in het Engels) graag over de talloze mogelijkheden van het vervaardigen van ‘obsolete’ spare parts tot reparatie van bestaande installaties. ”, aldus BELFOR Technology in de uitnodiging.  

De bijeenkomst, die in het Engels wordt gehouden, vindt ’s middags plaats. Het programma ziet er als volgt uit :

▪ 12.00 Ontvangst

 ▪ 12.30 Presentatie Dehade

▪ 13.30 Workshop & tour

▪ 14.30 Pauze

 ▪ 15.00 Voorbeelden van projecten

▪ 16.00 open discussie

 ▪ 17.00 Einde

Aansluitend biedt BELFOR Technoloy  de mogelijkheid aansluitend deel te nemen aan een diner en om een hotelkamer te reserveren. De kosten bedragen slechts €. 50,00 per persoon, inclusief de workshop, diner alsmede de hotelovernachting. De reis naar- en van Hamm is op eigen gelegenheid.  Voor nadere informatie en aanmelden:  Arnoud.Klaren@belfor-technology.nl