BELFOR schenkt groot aantal NOA knuffelapen aan Radboud UMC

Afgelopen week heeft namens reconditioneringsbedrijf BELFOR  Patrick Neeleman, manager Marketing & Sales, een groot aantal pluche knuffelapen, genaamd NOA, overhandigd aan Claudia Schreven (rechts)  en Pieter van der Nieuwenhuizen van het Radboud UMC in Nijmegen. De reden daarvoor was dat het Radboudumc van start gaat met specialistische brandwondenzorg voor kinderen.

Het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis biedt nu al specialistische zorg voor kinderen met meerdere ernstige letsels. Met alle specialismen op één plek in een dedicated academisch kinderbrandwondencentrum kan optimale zorg worden geboden aan patiënt en familieleden. BELFOR biedt NOA aan om de jonge patiëntjes die worden behandeld in het brandwondencentrum enige vorm van troost te bieden. Inmiddels heeft het reconditioneringsbedrijf binnen nog geen twee jaar meer dan 3,500 knuffelapen uitgereikt aan gedupeerde kinderen van een calamiteit en aan jeugdige slachtoffers in een van de brandwondencentra van ons land.

Patrick Neeleman benadrukt dan ook waar BELFOR voor staat naast haar dagelijkse werkzaamheden: “de juiste dingen doen zelfs als niemand het ziet”. Aanvullend geeft BELFOR’s directeur Leo Mulder aan dat er afgelopen jaren veel bijzondere projecten zijn geweest in het kader van het MVO-programma BELFOR Cares. “De NOA-actie is er maar een van. We zijn dan ook bijzonder trots om als team altijd net dat beetje extra te doen voor onze klanten, partners en gedupeerden.”