BELFOR presenteert zich als #strongerthanbefore aan Rotterdamse relaties en kondigt groei aan in Nederland

Op donderdag 19 september vond aan de Kralingse Plas in restaurant de ‘Schone Lei’ de sfeervolle informele kennismakingsbijeenkomst plaats van BELFOR en BELFOR Technology voor relaties uit de Rotterdamse markt. Het Amerikaans getinte event, die opgeluisterd werd door ‘Hollywoordachtige’promotiefilms, superhelden als Batman en toepasselijk US fastfood,  stond in het teken van het thema #strongerthanbefore. Daarbij stelde BELFOR niet alleen de nieuwe medewerkers voor, maar werden ook de ambitieuze groei- en investeringsplannen toegelicht.

Patrick Neeleman, manager Marketing & Sales, heette de aanwezigen welkom en lichtte het thema toe: “We zijn allemaal superhelden. Of je nu makelaar, verzekeraar, expert, contra-expert of reconditioneerder bent. Allemaal zijn we iedere dag bezig om mensen te helpen en doen het beste voor iedereen. Graag zou ik meer erkenning en waardering voor ieders werk willen zien en voelen. Ik ben trots op de 130 Nederlandse BELFOR collega’s, die 24/7 elke dag weer een geweldige job uitvoeren.”

Aan de aanwezigen werden twee nieuwe promotie films getoond geïnspireerd op het superhelden thema waaruit de waarde van de activiteiten van de betrokken BELFOR medewerkers blijkt. Na afloop van de korte toespraken, konden de Rotterdamse relaties met de echte superhelden op de foto.

Nieuwe medewerkers

Drie medewerkers, die inmiddels een jaar in dienst zijn bij BELFOR werden door Neeleman in het zonnetje gezet. De eerste is Natasja den Otter, accountmanager. Zij heeft bij Schouten Zekerheid als schadebehandelaar gewerkt en heeft inmiddels voor BELFOR een netwerk opgebouwd met woningcorporaties, VvE-beheerders en tussenpersonen.

Daarna werden de activiteiten van Vincent Talle, deputy managing director afkomstig van Crawford (Broadspire) en daarvoor Nationale Nederlanden, toegelicht. Hij houdt zich bezig met de uitvoering en begeleiding van projecten en onderhoudt meer en meer de contacten met de Nederlandse markt. Hij is de rechterhand van Leo Mulder, managing director BELFOR en Sietze van der Velde, operationeel directeur van BELFOR Technology Nederland. Mulder zal zich de komende jaren steeds meer op de internationale markt begeven.

Als derde werd Arnoud Klaren, technical sales consultant voorgesteld. Hij heeft een scheepvaart-achtergrond en houdt zich bezig met maintenance en technische reconditionering bij BELFOR Technology in Dordrecht.

#strongerthanbefore

In mei 2019 is BELFOR verkocht aan American Security. Een investeerder die bedrijven minimaal twaalf jaar in bezit houdt. Dit betekent voor BELFOR meer eigen vermogen en capaciteit voor uitbreiding en overnames. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt zijn overnames dé manier om te groeien. In zijn presentatie vertelde Mulder dat BELFOR grote overnames gaat doen in Zweden, Finland, Zuid-Afrika, Thailand, Japan en China, maar zeker ook in Nederland.

Daarbij benadrukte hij dat BELFOR alleen bedrijven overneemt die bij de ‘BELFOR familie’ passen. “Er moet een klik zijn tussen de medewerkers van beide bedrijven, de bedrijfscultuur moet passen en het bedrijf moet natuurlijk toegevoegde waarde hebben. Alleen dan doen we een overname, anders werkt het niet. Het huidige management is er klaar voor. We staan open voor geïnteresseerde partijen die passen bij het motto ‘goede dingen doen ook als niemand kijkt’. Ik verwacht zeker een overname in Nederland in 2020 en/of 2021.”, aldus Mulder. Op dit moment werken bij BELFOR wereldwijd 8.400 medewerkers. Zij maken met elkaar meer dan twee miljard omzet.  Het bedrijf verwacht de komende jaren verder te groeien.

Foto Huijskes Fotografie