BELFOR neemt met druk bezochte receptie nieuwe, twee keer zo ruime bedrijfspand in Weesp officieel in gebruik

Met een druk bezocht ‘open huis’ voor de relaties uit de branche heeft BELFOR Weesp haar nieuwe bedrijfspand officieel geopend.  Het reconditioneringsbedrijf heeft na vele jaren haar bedrijfspand aan de Hogeweyselaan 119 in Weesp verruild voor het pand van de buren, dat opmerkelijk genoeg huisnummer 101 heeft. In het nieuwe, onderkomen hebben de inmiddels 26 medewerkers 2.800 m2 aan bedrijfsruimte tot hun beschikking, twee keer zoveel als de 1.400 m2 in het vorige pand.

Algemeen directeur Leo Mulder stond in een korte speech stil bij de ontwikkeling van de Weesper vestiging, waar hij in 1990 samen met Hans Bokma begon onder de naam Bonnet.”Wij zagen al snel in dat wij de groei niet konden bijhouden en hebben ons aangesloten bij BELFOR, een verstandig besluit zo heeft de tijd uitgewezen.”

Mulder zei trots te zijn op de verbouwing van het nieuw bedrijfspand, dat door eigen medewerker is gedaan naast het reguliere werk, “Vier maanden geleden was dit nog een vervallen, troosteloos  en treurig 1970-pand, maar in no time omgebouwd tot een modern en praktisch ingericht bedrijfspand . Alle lof voor het team.” De uitbreiding van vestiging Weesp past in de groei die BELFOR landelijk doormaakt. “Hoewel het op brandgebied wat minder druk is dan voorheen – een landelijk verschijnsel – , groeien we sterk op het gebied van waterschades.  Zo hebben we bijvoorbeeld  in drie jaar tijd het aantal drogers vertienvoudigd.”

Vestigings- en regiomanager Dave van den Berg: “We hadden in het vorig pand te kampen met ruimtegebrek en dus dringend behoefte aan meer bedrijfs- en opslagruimte. Bovendien is hier  een vestiging bijgekomen van BELFOR Technology en gaan we hier komend jaar een compleet, geavanceerd praktijk- en opleidingscentrum inrichten voor zowel de eigen medewerkers als voor workshops voor schade-experts en andere opdrachtgevers.” Bij BELFOR Weesp zijn momenteel 26 medewerkers werkzaam, waarvan 12 op kantoor, 20 in de operationele schoonmaak/reconditionering, twee elektronicaspecialisten en vier bouwkundigen. Hierdoor kan BELFOR Weesp opdrachtgevers een totaalpakket aan facilitaire diensten aanbieden.