BELFOR (Nederland) en BELFOR Technology brengen in november met tiental relaties andermaal tweedaags studiebezoek aan opleidingscentrum in Duitsland

 

BELFOR Nederland en BELFOR Technology  gaan van 20 t/m 22 november met een tiental relaties van BRAVA Expertise, Crawford & Company, FM Global, RVJ en Schreuder Verzekert een tweedaags bezoek brengen  aan het opleidingscentrum van BELFOR in het Duitse Neufahrn, onder de rook van München.  Gedurende twee dagen nemen zij samen met Arnoud Klaren, Technical Sales Consultant BELFOR Technology, en Natasja den Otter, accountmanager Sales & Marketing, deel aan een intensieve  training georganiseerd door gespecialiseerde medewerkers en trainers van BELFOR International.

Daarbij wordt hen een uitgebreid programma voorgeschoteld waarbij een groot aantal geavanceerde reinigingsmethodieken en andere schadeoplossingen de revue zullen passeren. De deelnemers krijgen niet alleen theoretische uitleg over deze onderwerpen maar gaan ook praktisch aan de slag met de genoemde reinigingstechnieken. Het bezoek in november is de vierde keer dat BELFOR met een groep relaties een bezoek brengt aan het geavanceerde kenniscenter in Duitsland. De belangstelling voor deze opleidingsdagen binnen de markt is groot en zit nu voor de vierde keer op rij vol. De training wordt door het NIVRE gewaardeerd met PE-punten.

Op de foto de deelnemers aan een vorige editie.