BELFOR Nederland B.V. sluit RED ALERT overeenkomst met Kappé International

BELFOR Nederland heeft met Kappé International  een RED ALERT-overeenkomst gesloten. Kappé International is een bedrijf dat zich bezighoudt met onder andere de verkoop van parfum, cosmetica, zonnebrillen en drogisterijartikelen voor de binnen- en buitenlandse markt, onder meer via  winkels op de luchthaven Schiphol en vormen ook groothandelsactiviteiten een deel van onze business.

Kappé International heeft het hoofdkantoor en magazijn in Hoofddorp. Hier vindt de distributie en administratie plaats. Het bedrijf is  hard aan het groeien en wil op korte termijn ook een tweede kantoor op hetzelfde terrein betrekken. Aanleiding voor het bedrijf om met  BELFOR te spreken over de diensten die zij daarbij kunnen verlenen. “Kappé heeft al een bedrijfscontinuïteitsplan liggen voor het hoofdkantoor en magazijn maar om deze echt volledig te maken dienen ook de vervolgstappen vast gelegd te worden voor na een calamiteit. En dat is precies waar ons RED ALERT calamiteitenprogramma van toegevoegde waarde is”, aldus BELFOR Nederland.

Om die reden heeft Security Manager Marcel Leenstra  van Kappé gekozen voor RED ALERT. “Door alles vast te leggen weet iedereen binnen de organisatie hoe te handelen in het geval van een calamiteit en is ons bedrijf niet afhankelijk van 1 persoon die alles uit zijn hoofd weet”,  aldus Marcel Leenstra.

Geïnteresseerden over de dienstverlening van RED ALERT kunnen voor nadere informatie terecht bij  redalert@nl.belfor.com.