BELFOR (Nederland) B.V. neemt Technon Service B.V. over

BELFOR (Nederland) B.V. heeft vandaag (4 augustus) Technon Service Reconditionering BV in Uden overgenomen, al 25 jaar een  begrip in de wereld van technische reconditionering, preventief onderhoud en advies. Het bedrijf zal verder gaan onder de naam BELFOR Technology.  Met deze overname is tegelijkertijd is een lang gekoesterde wens van BELFOR in vervulling gegaan om een vestiging te openen in Noord-Brabant.

Onder de bezielende leiding van Ton Smulders heeft Technon Service Reconditionering zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner van verzekeraars, expertisebureaus en eindklanten. “Langzaam maar zeker is de eigenaar Ton Smulders er echter van overtuigd geraakt dat hij de continuïteit van zijn bedrijf moest borgen omdat zijn pensioengerechtigde leeftijd met rasse schreden naderbij kwam. Gezien de langdurige samenwerking, de gelijkluidende visie en de wens om kwaliteit en kennis te combineren met enthousiasme en welgemeende betrokkenheid was de volgende stap een logische. Per 4 augustus 2020 zal het bedrijf van Ton Smulders ‘Technon Service Reconditionering BV’ omgedoopt worden tot ‘BELFOR Technology BV’,” aldus BELFOR.

“Hiermee gaat de wens van Ton Smulders in vervulling. Het bedrijf waar hij zoveel passie en energie in heeft gestopt en ontwikkeld heeft tot een belangrijke speler in onze markt haakt aan bij ’s werelds grootste speler als dienstverlener na calamiteiten. Tegelijkertijd is een lang gekoesterde wens van BELFOR, om zich te vestigen in Brabant, daarmee ook werkelijkheid geworden. Natuurlijk zal Ton Smulders nog geruime tijd aanblijven om zijn kennis en ervaring te delen maar ook om zijn trouwe medewerkers onderdeel te laten worden van de BELFOR familie.”

Sietze van der Velde, operationeel directeur, is  tevreden met deze uitbreiding van BELFOR Technology omdat niet alleen de capaciteit aanzienlijk toeneemt maar ook de geografische dekking in belangrijke mate uitgebreid wordt. De integratie van beide organisaties zal Sietze samen met Ton ter hand nemen en, gezien de reeds bestaande hechte relatie, zal dat zonder enige twijfel geruisloos plaatsvinden.

Leo Mulder, algemeen directeur van BELFOR (Nederland) BV en BELFOR Technology BV kijkt tevreden terug op de afgelopen maanden waarin de overname op een soepele wijze tot stand is gekomen. “Naast een derde locatie van BELFOR Technology is ook de mogelijkheid ontstaan om het totale dienstenpakket van BELFOR (Nederland) BV aan te bieden in een regio die nog niet bediend werd. Vanaf heden is die mogelijkheid er wel.”

Op de foto ondertekenen  de beide directeuren Ton Smulders (links) en Leo Mulder de overnameovereenkomst